Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 21/11/2019

Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 21/11/2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY
(άρθρο 77 Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
Ανδρ. Παπανδρέου 37  15180  Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 - 213.131.6162, fax :213.131.6617

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(21.11.19 ώρα 14:30)

1. Αίτηση του αθλητή Παρασκευά-Ραφαήλ Τσουράκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ-Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.  (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
 
2. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Κολτσίδα, Παναγιώτη Μπέζα, Νικόλαου Ρούμπου, Φράνκ-Έρικ Τιεντσέ (Frank Eric Tientcheu), Μάρτιμ Μπέντο Γκαλβάο (Martim Bento Galvao), Χρήστου Κάρολου Γκιάτα, Σπυρίδωνα Βλάχου, Νικόλαου-Δημητρίου Κοζάκη, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου και Άγγελου Σταματόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.  
ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 
   
3. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Δημοσθένη Ντικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003.  
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ
   
4. Αίτηση των αθλητών Βλαντιμίρ Στεργίου και Σάββα Καμπερίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Γ.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.  
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ
   
5. Αίτηση των προπονητών Αντωνίου Παπαδόπουλου και Σπυρίδωνα Φίνου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.  
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
 
6. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.
 
7. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
 
8. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.
 
9. Ακρόαση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
   
10. Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.
   
11. Άδειες 69Α
ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965   
ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ         (30%)
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ          (30%)
ΚΑΤΣΑΜΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ   (30%)
ΑΝΑΒΟΛΗ για 29-11-2019

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζώης

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ