Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Υπογράφεται αύριο το μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας

Υπογράφεται αύριο το μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αύριο Σάββατο (13-4-2019) στις 11.00 π.μ. θα υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τους ομόλογούς του της Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την από κοινού υποψηφιότητα διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2030. 
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στο κτίριο διοίκησης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης παρουσία και των προέδρων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.
Σήμερα το απόγευμα (4.00-7.00) στο Συνεδριακό Κέντρο Γερμανός (κτίριο 8) αίθουσα Β,  θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και Κοινωνία» με ομιλητές τους: Γιώργο Βασιλειάδη (Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού), Ιούλιο Συναδινό (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Μπάνε Πρέλεβιτς (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Προπονητής ποδοσφαίρου), Άγγελο Χαριστέα (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Αλέξανδρο Νικολαΐδη (Ολυμπιονίκης και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής), Ανδρέα Κατσαρό (Δικηγόρος Παραολυμπιονίκης) και  Κώστα Αρβανίτη (Δημοσιογράφος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής). 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ