Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή με τον Ουκρανό Πρέσβη Βλ. Σκούροφ

Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή με τον Ουκρανό Πρέσβη Βλ. Σκούροφ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρέσβη της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Σκούροφ με βασικό θέμα τις διμερείς επαφές για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα του αθλητισμού.
Ο κ. Κοντονής και ο κ. Σκούροφ συμφώνησαν σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας που θα αφορά σε θέματα καταπολέμησης της βίας και της διαφθοράς στον αθλητισμό, στη χρηστή διακυβέρνηση ιδιαιτέρως στο κομμάτι των μεγάλων και λαοφιλέστερων αθλημάτων, σε κοινές δράσεις για το ντόπινγκ, σε ανταλλαγές τεχνοκρατικών γνώσεων αλλά και εξειδικευμένου προσωπικού. Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο χρήσης αθλητικών κέντρων για την προετοιμασία συλλόγων και εθνικών ομάδων της Ουκρανίας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δυνατότητα να συμπεριληφθεί η Αρχαία Ολυμπία σε εκπαιδευτικά προγράμματα μεταξύ των δύο χωρών, ώστε να υποστηριχθούν προγράμματα αθλητικού τουρισμού.
Ο κ. Σκούροφ από την πλευρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την φιλοξενία παιδιών από την Ουκρανία στις κατασκηνώσεις του Πεντάλοφου Κοζάνης.


* Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε στο www.intime.gr, στον σύνδεσμο Αρχείο, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ