Mon29042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Στ. Κοντονή με εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης

Συνάντηση Στ. Κοντονή με εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό  ποδόσφαιρο.
Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος της Super League και του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, οι Γιάννης Βρέντζος και Θόδωρος Γιαννίκος από τον Ολυμπιακό και ο Ιάκωβος Αγγελίδης από τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έκανε τις κάτωθι δηλώσεις:

«Είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο της Super league και τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η συζήτησή μας ήταν πολύωρη διότι μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης και πιστής εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας. Συζητήσαμε για προβλήματα, τεχνικά κυρίως, τα οποία έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και πώς μπορεί αυτά να επιλυθούν, ενώ μας απασχόλησε και το θέμα του νέου αθλητικού νόμου για το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους και των άλλων ομάδων των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών αλλά και με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και πιστεύω ότι με καλή πιστή και με οδηγό την κοινή λογική μπορούν να λύνονται τα προβλήματα και πιστεύω ότι θα τα λύσουμε».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ