Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Γ. Βρούτσης: Είμαστε εδώ για να διασφαλίζουμε τις άρτιες συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών μας

Γ. Βρούτσης: Είμαστε εδώ για να διασφαλίζουμε τις άρτιες συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών μας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον γ.γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, υποδέχτηκε τα ξημερώματα την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα.
Ο κ. Βρούτσης είχε θερμή συνομιλία με όλους τους διεθνείς καθώς και με τον πρωτομάστορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρή Βλάχο, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη και τον γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Στέφανο Αυγουλέα.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε σχετικά: «Βρεθήκαμε κοντά στους διεθνείς μας για να δηλώσουμε καταρχήν την ευγνωμοσύνη μας για την τεράστια προσπάθειά τους αλλά και τον θαυμασμό μας στη συνέπειά τους να κρατάνε ψηλά την ελληνική σημαία σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν. Ήμασταν εκεί δίπλα τους, για να τους διαβεβαιώσουμε ότι η αθλητική πολιτική ηγεσία θα σταθεί στο πλευρό τους για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας τους.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως στηρίζει τον αθλητισμό και είμαστε εδώ για να δίνουμε βιώσιμες λύσεις.
Αυτή η εθνική ομάδα έχει δώσει αμέτρητες στιγμές χαράς στους Έλληνες φιλάθλους αλλά και μαθήματα ήθους που πρέπει να γίνουν παράδειγμα για την κοινωνία μας.
Σε πλήρη σύμπλευση με την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία, θα μεριμνήσουμε για την άρτια προετοιμασία όλων των αθλημάτων της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024 και θα ακούσουμε προσεκτικά τα αιτήματα των αθλητών και των αθλητριών μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η θητεία μου ξεκίνησε με μία τόσο μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα και ευελπιστώ σε επιτυχίες σε όλο το φάσμα του αθλητισμού μας».
Από την πλευρά του ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, πάντα ιδιαίτερα συγκινημένος αφού υποδεχόταν την εθνική ομάδα με την οποία και ο ίδιος έγραψε χρυσές σελίδες στον ελληνικό αθλητισμό, επισήμανε ότι «πέρα από την μεγάλη πορεία αυτών των παιδιών, πρέπει να εξάρουμε και το ήθος που κάθε φορά επιδεικνύουν. Η επιτυχία αυτή σίγουρα δεν είναι πυροτέχνημα αλλά έχει πολύ κόπο και δουλειά από πίσω και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά τόσο γι’ αυτήν την ομάδα των ανδρών αλλά και για των γυναικών που είναι και αυτή σε κορυφαίο επίπεδο».

photo 1

 

photo2 prop

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ