Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Καπελλάκη

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Καπελλάκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Καπελλάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ο αθλητισμός των Ατόμων με Αναπηρία, οι πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, και η προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Κομβική μέριμνα της Κυβέρνησης είναι να διασφαλιστεί η πλήρης προσβασιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, η κατασκευή ειδικών δομών, καθώς και η ουσιαστική ενίσχυση του αθλητισμού για ΑμΕΑ, αγωνιστικού και ευρέος φάσματος. Οι αθλητές και οι αθλήτριες ΑμεΑ αποτελούν πρότυπα ενσάρκωσης των ιδεωδών του Ολυμπισμού και δίνουν πολύτιμα μαθήματα στην ευρύτερη κοινωνία.

mikri anypoyrgos kapelakis

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ