Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Προγραμματική σύμβαση για το Στάδιο Ανωγείων υπέγραψαν Αυγενάκης και Κεφαλογιάννης

Προγραμματική σύμβαση για το Στάδιο Ανωγείων υπέγραψαν Αυγενάκης και Κεφαλογιάννης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2021
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Στενή συνεργασία για την αθλητική ανάδειξη και αξιοποίηση του μοναδικού πλούτου και των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρει ο ορεινός όγκος του Ψηλορείτη  
 
Την Προγραμματική Σύμβαση για «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων» υπέγραψαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης.
Το Έργο, προϋπολογισμού 44.640€, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων προμήθεια και τοποθέτηση:
* πλαστικών καθισμάτων για τους θεατές,
* προβολέων τύπου LED εξωτερικών χώρων,
* κλιματιστικών,
* εξοπλισμό αποδυτηρίων.
Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αυγενάκη για την αρωγή του, προκειμένου να στηριχθεί περαιτέρω ο αθλητισμός στα Ανώγεια, δραστηριότητα με αυξημένο κοινωνικό πρόσημο για την  περιοχή. Δήλωσε, επιπλέον, ευτυχής που με τον Υφυπουργό Αθλητισμού συζήτησαν για την ανάπτυξη κι άλλων αθλητικών πεδίων μέσω της δημιουργίας νέων υποδομών. 
Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Δήμαρχο Ανωγείων θα εξελιχθεί ακόμα πιο στενά, στην κατεύθυνση της αθλητικής ανάδειξης και αξιοποίησης του μοναδικού πλούτου και των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρει ο ορεινός όγκος του Ψηλορείτη, σε αρμονικό συνδυασμό με τα ιδιαίτερα τοπικά στοιχεία της παράδοσης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. 
 
anogia3a
 
 
anogia1a.jpg
 
 
anogia2a.jpg

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ