Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ημερίδα στη ΓΓΑ με θέμα την παρουσίαση των νέων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Be Αctive και Erasmus+ για το 2016

Ημερίδα στη ΓΓΑ με θέμα την παρουσίαση των νέων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Be Αctive και Erasmus+ για το 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των νέων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Be Αctive και  Erasmus+ για το 2016  πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παρουσία του γγΑ κ. Ιούλιου Συναδινού.
Κεντρική εισηγήτρια ήταν η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Florence Mοndin, η οποία έκανε αποτίμηση της φετινής χρονιάς, παρουσίασε τους νέους άξονες για το 2016, κάνοντας ιδιαίτερα αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα Erasmus+.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που έδωσαν το «παρών» στην ημερίδα, είχαν εποικοδομητική συζήτηση με την κα Mondin σχετικά με την αξιοποίηση από τη χώρα μας κάθε παρόμοιου ευρωπαϊκού προγράμματος.

Ήδη οι υπηρεσίες της ΓΓΑ σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους αθλητικούς φορείς εργάζονται εντατικά για την κατάθεση της ελληνικής πρότασης στις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές το επόμενο διάστημα.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την Ημερίδα.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ