Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Στ. Κοντονής στην Κύπρο

Ο Υφυπουργός Στ. Κοντονής στην Κύπρο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αναχωρεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου για την Κύπρο όπου θα υπογράψει Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Υφυπουργός θα επισκεφτεί τα Φυλακισμένα Μνήματα των Κυπρίων Αγωνιστών και την Πράσινη Γραμμή, ενώ θα έχει σειρά συναντήσεων με την Αθλητική Ηγεσία, τον Υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού Δρ. Κώστα Καδή και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννη Νικολάου.
Επίσης θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή της κυπριακής αποστολής στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2015.

Την Τρίτη (15-12-15) θα υπογραφεί το Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου, το οποίο θα περιλαμβάνει το πλαίσιο συνεργασίας σε όλους τους τομείς του αθλητισμού και θα ενισχύει τη διμερή συνεργασία στην εκπαίδευση, την επιστημονική έρευνα, την προαγωγή της ισοτιμίας των φίλων στον αθλητισμό, την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους, τον πόλεμο κατά του ντόπινγκ, την υποστήριξη του μαζικού αθλητισμού, του αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες, καθώς και τη συμμετοχή και στήριξη προγραμμάτων που αποσκοπούν στην προώθηση της ειρήνης, της ανεκτικότητας και της αρμονικής συνύπαρξης μέσω του αθλητισμού.

Για την περίοδο 2015-2016 προβλέπεται ήδη πρόγραμμα αθλητικών ανταλλαγών στην Πυγμαχία, στην Σκοποβολή και στην Αντιπτέριση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ