Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στιην Ευρωπαϊκή Σύνοδο για τον Αθλητισμό ο Ι. Συναδινός

Στιην Ευρωπαϊκή Σύνοδο για τον Αθλητισμό ο Ι. Συναδινός

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 
Ο γγΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓΑ

Σε συνέχεια της κυβερνητικής παρέμβασης του Στ. Κοντονή στη σύνοδο των Υπουργών Αθλητισμού της Ε.Ε., αντιπροσωπεία της ΓΓΑ με επικεφαλής τον γγΑ κ. Συναδινό Ιούλιο συμμετείχε στη σύνοδο εργασίας για τον αθλητισμό του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συγκλήθηκε από την προεδρία του Λουξεμβούργου.
    
Διεξήχθη συνάντηση με τον επικεφαλής της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Yves Le Lostecque.
 
Τα θέματα της σύσκεψης και των συναντήσεων ήταν:
1) Η εκπροσώπηση του Συμβούλιου της Ευρώπης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ και η συνεργασία των φορέων στην υλοποίηση πολιτικών αντιντόπινγκ
2) Η Ευρωπαϊκή σύμβαση για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων, την οποία έχει υπογράψει και η Ελλάδα και η υλοποίησή της με συγκεκριμένα μέτρα και παρεμβάσεις ανάμεσα στα κράτη μέλη και τους φορείς 
3) Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών πολιτικών για την φυσική άσκηση και την κινητική δραστηριότητα στη παιδική ηλικία. Ειδικότερα, για το θέμα αυτό διοργανώνεται η "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τον Αθλητισμό 7-30 Σεπτεμβρίου", στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά με συμμετοχή αθλητικών ομοσπονδιών και σχολείων από ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει σε ειδική συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.   

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ