Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 7-9-2015 στη ΓΓΑ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 7-9-2015 στη ΓΓΑ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 7-9-2015 στη ΓΓΑ 
για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πραγματοποιείται για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού για την προαγωγή της σωματικής δραστηριότητας  σε όλη την Ευρώπη. Είναι ένα πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Σεπτέμβριο, αρχής γενομένης από φέτος, έως το 2020.   
Η πρώτη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 παράλληλα σε 31 χώρες (28 μέλη της Ε.Ε. και 3 συνδεδεμένες), οι οποίες έχουν προγραμματίσει μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η χώρα μας θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τη συμμετοχή των ομοσπονδιών Γυμναστικής, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Τζούντο, Πάλης, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ΕΑΟΜ Α.Μ.Ε.Α.  και άλλων φορέων.   
Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οπότε ξεκινά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 12:00 όπου θα γίνει σχετική ενημέρωση αλλά και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν  σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Μετά τη συνέντευξη Τύπου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Επισυνάπτονται οι αφίσες της διοργάνωσης.

ΑΦΙΣΑ 1

ΑΦΙΣΑ 2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ