Mon29042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στο ΕΑΚ Κομοτηνής

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στο ΕΑΚ Κομοτηνής


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Θράκη που πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός με αφορμή την τελετή αφής στην Αλεξανδρόπουλη της Φλόγας της Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Θερινούς Αγώνες Special Olympics – Αμβέρσα 2014, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κομοτηνής.

Ο κ. Ανδριανός ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ΕΑΚ, το οποίο έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας, και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για έκτακτη ενίσχυση του ΕΑΚ για την υλοποίηση εργασιών άμεσης ανάγκης.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Ανδριανός ερωτηθείς για το ζήτημα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, υπογράμμισε την προτεραιότητα που έχει η ασφάλεια αθλουμένων και φιλάθλων και επεσήμανε πως άκουσε με κατανόηση το επιχείρημα νεοεκλεγέντων δημάρχων ότι, λόγω των εκλογικών διαδικασιών του Μαΐου, σε πολλές περιπτώσεις σημειώθηκαν κωλυσιεργίες στη διαδικασία αδειοδότησης χωρίς γι’ αυτό να ευθύνονται οι νεοεκλεγείσες δημοτικές αρχές που ανέλαβαν τον Σεπτέμβριο.

Ο Υφυπουργός συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ