Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επιστολή Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στην πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ

Επιστολή Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στην πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                 
Αθήνα, 7 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, απέστειλε στην πρόεδρο του Ε.Σ.ΚΑ.Ν., κ. Χαρά Σπηλιωπούλου (με κοινοποίηση προς Ε.Ο.Κ. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) την παρακάτω επιστολή.


«Κυρία Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της χθεσινής προφορικής επικοινωνίας μας, σας επαναλαμβάνω και εγγράφως τα ακόλουθα :

Πάγια και αταλάντευτη θέση μου είναι, ότι τα φαινόμενα ντόπινγκ αποτελούν τη σοβαρότερη πληγή για τον Αθλητισμό, που έχει εξελιχθεί σε μία πραγματική μάστιγα, με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στην υγεία των αθλητών αλλά και στο κοινωνικό σύνολο.  

Πάγιες είναι επίσης και οι οδηγίες μου, προς κάθε αρμόδιο φορέα που εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ότι πρέπει όχι μόνο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά επιπρόσθετα να εντείνουμε τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ με κάθε μέσο που διαθέτουμε.

Ύστερα από τα παραπάνω και εν όψει της διεξαγωγής των τελικών αγώνων της Α1 κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, παρακαλώ για την άμεση και πλήρη ενεργοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού του Ε.Σ.ΚΑ.Ν., ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα διενέργειας ελέγχων και να μηδενιστεί κάθε περιθώριο οποιασδήποτε αμφισβήτησης των προθέσεών μας από οποιονδήποτε».

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ