Sat20042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Βραβεύονται οι κορυφαίοι του Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης

Βραβεύονται οι κορυφαίοι του Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Η καρδιά του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης χτυπάει στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 27 Απριλίου στις 7 μ.μ, σε μία εκδήλωση που θα βραβευτούν όλοι οι σύλλογοι και οι αθλητές που στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση (1912-2012) δόξασαν την πόλη με τις επιτυχίες τους.
      «100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης, 100 χρόνια αθλητισμός» γιορτάζονται στο πρόσωπο όλων των αθλητών σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις.
      Από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής θα παρελάσουν όλοι οι Ολυμπιονίκες, οι Παραολυμπιονίκες, οι Σύλλογοι με διακρίσεις και φυσικά οι αθλητές όλων των ατομικών αθλημάτων με Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια μετάλλια σε ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Φωτεινής Γεωργαντά.
      Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο, αλλά και οι τηλεθεατές της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα flash back της αθλητικής ιστορικής αναδρομής της Θεσσαλονίκης, μέσα από τους ίδιους τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν και τίμησαν με την προσπάθειά τους όχι μόνο την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα διεθνώς.
      Όλες αυτές οι διακρίσεις αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης έχουν καταγραφεί σε ένα επετειακό Λεύκωμα που έχει εκδοθεί από το Υφυπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού με την χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ