Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2013

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, παρόντος και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Μορφέση.
    Ο λόγος της επίσκεψης των διεθνών αθλητριών και του προπονητή τους στον κ. Ιωαννίδη, ήταν η απόφαση, μη απόδοσης του πριμ για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010, που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ. Η απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός, ότι οι εθνικές ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση ήταν 12, ενώ η τροποποίηση (3708/08 αρθ.18 παρ. 8) του Αθλητικού Νόμου 2725/99, απαιτεί τουλάχιστον 15 ομάδες.
    Ο κ. Ιωαννίδης που είναι υπέρμαχος της άποψης, ότι οι κόποι των αθλητών πρέπει πάντα να ανταμείβονται, κάτι που μετέφερε και στις αθλήτριες και τον προπονητή τους, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να βρει λύση στο αίτημά τους. Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά, ότι η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, είναι η βιτρίνα του ελληνικού πόλο, καθώς  κατέκτησε και το 2012 το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ το 2011 είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ