Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΥΦΥΠ. Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: TO E.A.K.N. AΓ. ΚΟΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΥΦΥΠ. Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: TO E.A.K.N. AΓ. ΚΟΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ TΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2012 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Υπεγράφη σήμερα, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, Ιδιωτικό Συμφωνητικό Παραχώρησης Αθλητικών Χώρων και Εγκαταστάσεων, μεταξύ των διοικήσεων της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας  Αγ. Κοσμά.

       Με το παραπάνω συμφωνητικό, το οποίο συνυπέγραψε ο εποπτεύων το Αθλητικό Κέντρο Υφυπουργός Γ. Ιωαννίδης, παραχωρούνται, έως 31.12.2013, στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, η χρήση, η διοίκηση και η διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνονται χωροταξικά σε αυτό, με δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμα έτος, δηλαδή έως τις 31.12.2014. Στα σχέδια της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. είναι, όταν εξευρεθεί ο νέος επενδυτής, να μετεγκατασταθούν οι αθλητικές υποδομές του Ε.Α.Κ.Ν. ΑΓ. Κοσμά, εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου, που θα δημιουργηθεί στην έκταση του πρώην Αερολιμένα Ελληνικού.

       Επομένως όλες οι επιμέρους αθλητικές εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, παραμένουν στην υπηρεσία του ελληνικού αθλητισμού, θα εξακολουθούν να λειτουργούν με την έως σήμερα μορφή τους, θα είναι μόνιμα ανοικτές και φυσικά στη διάθεση της νεολαίας, όλων των αθλητικών φορέων, καθώς και του κοινωνικού συνόλου.

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ