Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης στην υποδοχή των αθλητών της Ολυμπιακής Ομάδας

Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης στην υποδοχή των αθλητών της Ολυμπιακής Ομάδας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 13 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τους Έλληνες αθλητές που επέστρεψαν από το Λονδίνο, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Ιωαννίδης, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών, σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν.
Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό.
Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως Πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ INTIME.GR, Ενότητα: Αρχείο στα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


 

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ