Thu25042024

Back You are here: Home

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                                               
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                                         
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                 
                                                                                Τρίτη,  18  Ιουνίου  2013
                                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
       O Υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, επισκέφτηκε το Εθνικό Στάδιο των Ιωαννίνων και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα υποστούν οι «Ζωσιμάδες», όπου αναμένεται να αλλάξει ο χλοοτάπητας, το σκέπαστρο, όπως και τα αποστραγγιστικά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την επίσκεψή του στα Γιάννινα:
Για  την ανακατασκευή του γηπέδου:
«Θέλουμε να έχουμε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις ώστε και οι αθλητές του ΠΑΣ Γιάννινα και οι φιλοξενούμενες ομάδες και ο κόσμος που έρχεται, να το χαίρονται. Θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο με όλα τα καλά και όχι ΅παγοδρόμιο΅  όπως το είχαμε δει σε κάποιους αγώνες. Θα αλλάξει το χόρτο και πάλι μετά το 2009, θα γίνουν από την αρχή τα αποστραγγιστικά και λόγω του ότι παγώνει μια πλευρά του γηπέδου θα αλλάξει κι ένα κομμάτι του σκέπαστρου και θα γίνει από διαφανές υλικό, γιατί και τα αποστραγγιστικά να φτιάξουμε, αν δεν το βλέπει αυτό το κομμάτι του γηπέδου ο ήλιος θα έχουμε πάλι πρόβλημα. Επίσης θα φτιαχτεί το ταρτάν, γιατί θέλουμε να αθλούνται τα παιδιά και να παίρνουν τις σωστές βάσεις για να γίνουν καλοί αθλητές. Όταν κάνεις καλή οικονομία, όλα γίνονται. Πήγαμε και στην Καλλονή πριν μερικές μέρες, είναι μια ομάδα από ένα νησί που απέχει ελάχιστα από τις τουρκικές ακτές και πρέπει να παίζουμε εκεί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος και είναι ευχής έργον να έχουμε καλές ομάδες από την περιφέρεια, όπως έχουμε και τον Αστέρα  Τρίπολης.  Είναι χαρά μας κι εμείς ως Πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσουμε τέτοιες προσπάθειες».
Για το κόστος του έργου:
«Θα το δούμε το κονδύλιο. Είναι περίπου 700-800 χιλιάρικα. Θα τα προλάβουμε όλα τα έργα εγκαίρως μην στενοχωριέστε. Το χόρτο πρέπει να είναι κατάλληλο να παίζονται αγώνες. Άλλωστε με ένα καλό χόρτο ανεβαίνει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε στους αθλητές τις δυνατότητες που χρειάζονται».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ