Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Γ. Ανδριανού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Δήλωση Γ. Ανδριανού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε την Κυριακή τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου, που φέτος συμπληρώνει 100 διοργανώσεις.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου έχει ξεχωριστή συμβολική σημασία, γιατί μ’ αυτό συμπληρώνονται οι 100 του διοργανώσεις.

Είναι λοιπόν απολύτως εύστοχη η πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να τιμήσει όλους τους εν ζωή πανελληνιονίκες, τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στον βασιλιά του αθλητισμού, τον στίβο και με τις επιτυχίες τους γέμισαν τους Έλληνες με χαρά και υπερηφάνεια.

Και η φετινή διοργάνωση απέδειξε ότι ο στίβος στην Ελλάδα έχει σπουδαία ιστορία αλλά και εξίσου λαμπρές προοπτικές. Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν αυτές τις δύο μέρες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριές μας στον κλασικό αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στον ΣΕΓΑΣ για την διοργάνωση, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τιμώμενους σήμερα πανελληνιονίκες, υγεία και καλή συνέχεια στους συναγωνιζόμενους αθλητές και αθλήτριες στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Και επιτρέψτε μου να συγχαρώ ξεχωριστά την συμπατριώτισσά μου από την Αργολίδα Βίκυ Κοτσοβού, αθλήτρια του Αριστέα Άργους, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ