Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Με Πετρούνια, Μιλλούση, Γλυνιαδάκη, Αραούζου και Χαλκίδη η συνέχεια της διαδικτυακής καμπάνιας βιντεομηνυμάτων του «Ζήσε Αθλητικά» ενάντια στον κοροναϊό

Με Πετρούνια, Μιλλούση, Γλυνιαδάκη, Αραούζου και Χαλκίδη η συνέχεια της διαδικτυακής καμπάνιας βιντεομηνυμάτων του «Ζήσε Αθλητικά» ενάντια στον κοροναϊό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΙΕΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με βιντεομηνύματα από το ζεύγος Ολυμπιονικών της ενόργανης γυμναστικής, τον Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ και πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον Ολυμπιονίκη στο χάντμπολ, Γιώργο Χαλκίδη και την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση, Κέλλυ Αραούζου, συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη, 17 Μαρτίου, η διαδικτυακή καμπάνια του «Ζήσε Αθλητικά» ενάντια στον κοροναϊό.

Πρόκειται για δράση του πρωτοποριακού προγράμματος διάδοσης των αθλητικών αξιών, «Ζήσε Αθλητικά», από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και Πρωταθλητές απευθύνονται στην ελληνική κοινωνία, την αθλητική οικογένεια και κυρίως τη νέα γενιά, στην εποχή του κοροναϊού. Παράγουν βίντεο με προτροπές #μένουμε_σπίτι, με συμβουλές για να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες των ειδικών επιστημόνων για τη δημόσια Υγεία και με ιδέες για το πώς θα αντιμετωπίσει ο καθένας μας παραγωγικά αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, προς όφελος όλων.

Ήδη, έχουν προβληθεί τέτοια βίντεο των Σπύρου Γιαννιώτη, Δημήτρη Παπανικολάου, Χρήστου Βολικάκη, Εβίνας Μάλτση, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Τάκη Φύσσα, Βούλας Κοζομπόλη, Κώστα Τσαρτσαρή,  Νέρι Νιαγκουάρα, Παναγιώτη Πελεκούδα, Στέλλας Χριστοδούλου, Κλέλιας Πανταζή, Ιωάννη Παπαπέτρου και Τζένης Λουκάτου.

Καθημερινά παράγονται και προβάλλονται κι άλλα, καθώς ολοένα και περισσότεροι συντάσσονται και επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία και να επικοινωνήσουν το μήνυμα της αντιμετώπισης του SARS-CoV-2. Ενωμένοι, με ύψιστη συναίσθηση ατομικής ευθύνης αλλά και μια γροθιά, σαν πρωταθλήτρια ομάδα.

Επόμενο βήμα, μάλιστα, θα είναι η ενημέρωση από τους κορυφαίους αθλητές μας για προγράμματα γυμναστικής κατ’ οίκον.

Η συγκεκριμένη καμπάνια του #ziseathlitika διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos)
και φυσικά τις σελίδες της στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX
Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika
Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/

petrounias

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ