Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση γγΑ Γ. Μαυρωτά με τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τ. Καλούδη

Συνάντηση γγΑ Γ. Μαυρωτά με τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τ. Καλούδη


 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Πρόεδρο της
Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) κ. Τάκη Καλούδη, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία. Ο κ. Μαυρωτάς εξέφρασε προς τον Πρόεδρο τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της αθλητικής ηγεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αθλητές και τα ομοσπονδιακά στελέχη και που έχουν οδηγήσει στην αλματώδη ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στη χώρας μας, γεγονός που αποτυπώνεται και στις επιτυχίες της εθνικής ομάδας αλλά και στην αναβάθμιση των εσωτερικών διοργανώσεων. Από πλευράς του, ο κ. Καλούδης παρουσίασε στον Γενικό Γραμματέα το πρόγραμμα των αγωνιστικών δράσεων καθώς και το Καλεντάρι της επόμενης χρονιάς και ζήτησε την αρωγή της πολιτείας σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία.
Ο κ. Μαυρωτάς επισήμανε στον κ. Καλούδη ότι είναι πρωτεύουσας σημασίας για την πολιτική ηγεσία η ανάδειξη και υποστήριξη τέτοιων προσπαθειών, καθώς τα μηνύματα που μεταδίδονται μέσα από το συγκεκριμένο άθλημα έχουν ευρύτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τον ίδιο τον αθλητισμό.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ότι η πολιτεία θα σταθεί με κάθε τρόπο αρωγός έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανοδική πορεία του αθλήματος στη χώρα μας, γεγονός που έχει ήδη αναδείξει με τις πρώτες εξαγγελίες της.

photo ΟΣΕΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ