Thu18042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Εγκαίνια περιπτέρου Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη ΔΕΘ

Εγκαίνια περιπτέρου Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη ΔΕΘ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης εγκαινίασε σήμερα το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνης Ζορμπά και του γγΑ Ιούλιου Συναδινού. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη η Εθνική Ομάδα Γυναικών στο Μπιτς Χάντμπολ που κατέκτησε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία μέχρι 18 ετών στο Σκάκι Ευγένιος Ιωαννίδης, καθώς και οι διακριθέντες αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης Μάριος Αρμουτσής, 2ος στο Παγκόσμιο αντρών, Αναστασία Πολίτου, 3η στο Παγκόσμιο γυναικών, Ιωάννα Παναγιωτίδου, 1η στην Πανεπιστημιάδα,  Δήμητρα Ακριτίδου, 3η στο Πανευρωπαϊκό νεανίδων και η προπονήτρια τους Βίκυ Τσίκλη.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν και φέτος ξεχωριστό χρώμα στο περίπτερο της ΓΓΑ, εξήρε τη δυναμική παρουσία που έχει παραδοσιακά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη ΔΕΘ. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που για μια ακόμη χρονιά, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μας έκαναν χαρούμενους με τις σπουδαίες επιτυχίες τους σε όλα τα αθλήματα, από τον στίβο μέχρι το σκάκι.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ευχαρίστησε με τη σειρά του τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις σημαντικές επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.
ΦΩΤΟ1
ΦΩΤΟ2
ΦΩΤΟ3

41310773 1066150323558098 2670160126878416896 n

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ