Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Λήμνο και ένταξη του γηπέδου του Μούδρου στο ΠΔΕ της ΓΓΑ

Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Λήμνο και ένταξη του γηπέδου του Μούδρου στο ΠΔΕ της ΓΓΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαρούσι, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο νησί της Λήμνου πραγματοποίησε ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός. Κατά τη διάρκειά της έγινε περιοδεία από κοινού με τον Δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Μαρινάκη σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και κύρια στο Μούδρο και στη Μύρινα.
Με πρόσκληση της ΝΕ Λήμνου του ΣΥΡΙΖΑ διεξήχθη συνάντηση διαβούλευσης με αθλητικούς φορείς του Λημνιακού αθλητισμού, του στίβου, του χάντμπολ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και πολύ εποικοδομητικός διάλογος για τα προβλήματα και τις προοπτικές του αθλητισμού στο νησί.
Επίσης έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στη Μύρινα και ειδικότερη συζήτηση για τα θέματα του ναυταθλητισμού.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του γγΑ, ανακοινώθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ 2017 του έργου κατασκευής γηπέδου στο Μούδρο, αξίας 270.000 ευρώ. Με το έργο αυτό εγκαινιάζεται μια σειρά κυβερνητικών παρεμβάσεων για την στήριξη του Λημνιακού αθλητισμού, που αποτελεί μέρος του γενικότερου τετραετούς σχεδιασμού για το Βόρειο Αιγαίο.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ