Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                     
Αθήνα, 23 Μαΐου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι επείγουσες ανάγκες τεχνικών έργων στους χώρους των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, του αθλητικού Κέντρου της παραλίας Μπούκας και του αθλητικού κέντρου Λαζαρινών.
Στο Δημαρχείο Μεσσήνης διεξήχθη σύσκεψη μεταξύ γγΑ, της δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να καταρτισθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών και παρεμβάσεων, μέσω του ΠΔΕ της ΓΓΑ το άμεσο προσεχές διάστημα.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης μπορούν να υποστηρίξουν όχι μόνο την άθληση των νέων της περιοχής, αλλά και την αναπτυξιακή της προοπτική στο τομέα του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, συμμετείχε και σε ευρεία ανοικτή συγκέντρωση φορέων του Μεσσηνιακού αθλητισμού, από την Καλαμάτα, την Μεσσήνη, την Μεσσηνιακή Μάνη και αφουγκράσθηκε τις αγωνίες σωματείων, προπονητών και αθλητών. Από τον γγΑ έγινε σαφές ότι,  το «πάρτυ» κατασπατάλησης πόρων του αθλητισμού κατά το παρελθόν έχει συνέπεια την πολύχρονη εγκατάλειψη των γηρασμένων υποδομών του νομού Μεσσηνίας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ