Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη

Τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαρούσι, 22 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στην τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 συμμετείχε σε σύσκεψη με την Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής κα Μιχαλοπούλου Μαρία καθώς και το Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό και το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Σχολής.

Στη σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε δημιουργικός διάλογος για θέματα που αφορούν στον ελληνικό αθλητισμό, στην πιστοποίηση των επαγγελμάτων στον χώρο του αθλητισμού και στην ολοκλήρωση ενός πλαισίου ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη ΣΕΦΑΑ, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε το τελικό κείμενο της συμφωνίας.

Επιπλέον το Σάββατο ο κος Συναδινός, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ροδόπης κκ. Μουσταφά Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Λαφτσή Ελένη , συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κομοτηνής κο Πετρίδη Γιώργο και συζήτησαν για τις αθλητικές υποδομές της πόλης.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 ο γγΑ επισκέφθηκε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα και του ταρτάν, που ήδη ξεκίνησαν και είχε σχετικές επαφές με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου.

Τέλος παραβρέθηκε στην γιορτή του street handball που διεξήχθη στην πλατεία Αριστοτέλους
και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΒeActive.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ