Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Στ. Κοντονή με εκπροσώπους της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών

Συνάντηση Στ. Κοντονή με εκπροσώπους της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 30 Ιουνίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής κάλεσε σήμερα στο γραφείο του τον προπονητή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, Θοδωρή Βλάχο και τον αρχηγό της Χρήστο Αφρουδάκη.
Ο Υφυπουργός τους γνωστοποίησε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχουν ενημερώσει επίσημα, με επιστολή τους στην ΕΟΕ από τις 8 Δεκεμβρίου του 2015 ότι έχουν τεθεί στη διάθεση όλων των εθνικών ομάδων τα εθνικά αθλητικά και ολυμπιακά κέντρα άνευ οιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ολυμπιακής προετοιμασίας.  
Αποσαφηνίστηκε, κατόπιν αυτών, ότι η επιλογή του κολυμβητηρίου του Ζαππείου για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ήταν αποκλειστική ευθύνη της ΚΟΕ, η οποία προφανέστατα και αγνόησε τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του ανοιχτού Ολυμπιακού κολυμβητηρίου της Αθήνας (ΟΑΚΑ).
Τούτων δοθέντων, το σύνολο των αιτιάσεων της ΚΟΕ ουδεμία σχέση έχει με τα πραγματικά γεγονότα.
Εκτός και εάν η ακραία αντίδραση της σχετίζεται με τους ελέγχους που έχουν διαταχθεί και τις εξηγήσεις που έχουν ζητηθεί σχετικά με την οικονομική διαχείριση του 2015.


* Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ